Een aantal jaren geleden waren er nog nauwelijks social media netwerken en hadden de meeste netwerken ook helemaal niet veel leden, maar tegenwoordig is dit wel anders. De meeste mensen zijn niet alleen actief op Facebook, maar hebben ook een account op LinkedIn, Instagram en Twitter en laten zich via deze netwerken bijna dagelijks horen. Door de nog altijd stijgende populariteit zijn aandelen in social media netwerken populairder geworden dan ooit. Meer over de populariteit van social media netwerken en het investeren in deze netwerken, lees je in dit artikel.

Winstgevende investeringen voor de komende jaren

Waar veel mensen geen rekening mee houden, is het feit dat social media netwerken bakken met geld verdienen. Je hoeft zelf niets te betalen om een account te hebben op Facebook of Instagram, maar bedrijven betalen wel veel geld om via de social media netwerken te kunnen adverteren. Bij de grote netwerken gaan er miljarden om en dit betekent dat de bedrijven ook aantrekkelijk zijn voor beleggers. De bedrijven zijn niet alleen aantrekkelijk voor nu, maar volgens experts zelfs voor de komende jaren. Investeer je in een social media netwerk, dan doe je een investering waar je vele jaren van kunt profiteren.

Zelf in social media investeren, hoe doe je dat?

Veel mensen willen dolgraag profiteren van de successen van netwerken als Facebook en Instagram, maar hebben geen idee hoe ze in social media netwerken moeten investeren. Het lijkt misschien lastig om in social media netwerken te investeren omdat het om grote (wellicht onbereikbare) bedrijven gaat, maar in feite is dit helemaal niet moeilijk. Zo kun je voor investeringen in social media netwerken terecht bij Trend Invest. Ternd Invest lanceerde een tijdje geleden de Trend Social Media, een rapport met tien internationale social media ondernemingen waar je als belegger in kunt investeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *