Stel, je wint 2,7 miljoen euro. Wat zou je dan met deze geldprijs doen? Een nieuw huis kopen, een ontspannende vakantie naar een ver oord boeken, een nieuwe auto aanschaffen, voor altijd stoppen met werken of het geld juist investeren in een onderneming. Dit laatste is wat een Amerikaanse loterijwinnaar deed, maar dan wel in een riskante en illegale business. Hij won omgerekend 2,7 miljoen euro en investeerde het bedrag in een eigen meth-handel.

Man wil vermogen laten groeien en begint riskante business

Ronnie Music won vorig jaar een geldprijs van 3 miljoen dollar, omgerekend 2,7 miljoen euro. Hij besloot zijn baan als conciërge op te zeggen en een nieuwe business te starten, zodat hij zijn vermogen nog verder kon laten groeien. Hij startte niet zomaar een bedrijfje, maar besloot zijn vermogen nog verder te laten groeien met een eigen handel in meth. Geïnspireerd door de populaire serie Breaking Bad investeerde hij al zijn geld in een bende die in meth handelt. Hij verkocht grote partijen drugs van de bende en verkocht deze partijen drugs door, allemaal om zijn rijkdom te vergroten. Dit liep even goed, maar helaas liep de loterijwinnaar al snel tegen de lamp…

Geen mooi einde voor Ronnie Music: meth-handel wordt ontdekt

Je gaat uit van een mooi en gelukkig leven als je de loterij hebt gewonnen, maar bij Ronnie Music verliep het allemaal wat minder positief. Zijn meth-handel werd ontdekt door de politie, die een inval deed in zijn huis en allerlei belastende bewijzen verzamelde. Nu wordt Ronnie Music aangeklaagd voor het illegaal handelen in drugs, op groot niveau. Wat zijn straf zal zijn is niet bekend, maar het is wel duidelijk dat hij al zijn geld, zijn handeltje en zijn vrijheid kwijt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *