Bijna iedereen vindt het fijn om af en toe muziek op te zetten en helemaal in deze muziek op te gaan. Vroeger kocht je een cd als je muziek wilde luisteren en nog langer geleden had je lp’s die je in de platenspeler deed om muziek te luisteren, maar nu is het streamen van muziek helemaal ‘in’. Zoek jij een goede streaming dienst voor het luisteren van jouw favoriete muziek? Lees dan in dit artikel welke drie streaming diensten op dit moment het populairst zijn.

Streaming dienst 1: Spotify

De meeste mensen die muziek streamen, doen dit door gebruik te maken van Spotify. Spotify is een gebruiksvriendelijke streaming dienst die niet alleen op meerdere apparaten gebruikt kan worden, maar ook een ontzettend grote verzameling muziek heeft. Je kunt jouw afspeellijsten luisteren op je telefoon, maar ook op de computer of tablet.

Streaming dienst 2: Deezer Music

Deezer Music is vergelijkbaar met Spotify, maar de dienst is wel iets minder bekend dan Spotify. Deezer Music is overigens wel met een inhaalslag bezig, bijvoorbeeld door televisiecommercials in te zetten en zo de merkbekendheid van het bedrijf te verhogen. Deezer Music werkt hetzelfde als Spotify en is van vergelijkbare kwaliteit.

Streaming dienst 3: Youtube

Tot slot is er nog Youtube: een website die je kunt gebruiken voor het streamen van muziek met video. In tegenstelling tot Spotify en Deezer Music, krijg je bij Youtube ook altijd een video te zien bij het openen van jouw favoriete nummer. Klein nadeel: door het openen van een video, heb je wel meer MB’s aan internet nodig om Youtube te gebruiken om muziek te luisteren. Spotify kun je bijvoorbeeld ook offline gebruiken, maar bij Youtube kan dit niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *