Wil je een keer meespelen met de Duitse lotto, zodat je op deze manier flinke winsten kunt maken met een kleine investering? Start dan niet zomaar met het meespelen met de Duitse lotto, maar verdiep je eerst in deze loterij uit het buitenland en je weet precies waar je mee begint. De beste manier om je te verdiepen in de Duitse lotto, is door dit artikel goed door te lezen. In dit artikel lees je namelijk niet alleen wat de Duitse lotto inhoudt, maar ook welke prijzen je kunt winnen met de Duitse lotto en hoe je kunt meespelen met deze loterij uit het buitenland.

De Duitse lotto: een korte kennismaking

De Duitse lotto is een van de oudste loterijen van Europa. Speel je met de Duitse lotto mee, dan kies je jouw zes geluksgetallen of laat je de computer zes geluksgetallen voor je kiezen. Bij het kiezen van getallen om mee te spelen, heb je de keuze uit de getallen 1 tot en met 49. Heb je zes getallen gekozen of heeft de computer zes getallen voor jou gekozen, dan kies je 1 Superbal. Deze Superbal geeft kans op de Superjackpot van de loterij, zodat je nog meer winst kunt maken met jouw deelname aan de Duitse lotto.

De prijzen van de Duitse lotto

In de Duitse lotto worden aantrekkelijke prijzen vergeven. De Superjackpot van de loterij staat bijvoorbeeld standaard op 4 miljoen euro, maar de hoofdprijs van de loterij kan nog veel verder oplopen. De hoogste prijs die iemand ooit gehaald heeft met de loterij, betreft een prijs van 45,4 miljoen euro. Heb je deze prijs niet gewonnen, dan maak je nog altijd grote kans op prijzen van 1 miljoen euro, enkele duizenden euro’s of enkele honderden euro’s. Er zijn genoeg prijzen om te vergeven, dus je hebt zeker kans om aantrekkelijke winsten te behalen.

Meespelen met de Duitse lotto

Veel mensen denken dat ze alleen met de Duitse lotto kunnen meespelen door een lot te kopen in Duitsland. Vroeger was dit inderdaad het geval, maar nu kun je jouw loten voor de Duitse lotto gewoon online aanschaffen bij verschillende aanbieders. Je vult je geluksgetallen zelf in op de website of laat dit doen door de computer, je betaalt je loten en je speelt automatisch mee met de Duitse lotto zonder dat je jouw loten in Duitsland op moet halen. Wil je met meer winst meespelen met de Duitse lotto? Lees dan eens meer over de Loterijprofessor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *