Innovation Cars. Onthoud die naam als je binnenkort moet shoppen voor een Veyron. Deze dealer in zeer exclusieve automobielen kan bemiddelen bij de koop van maar liefst elf Veyrons. Voordat mensen teleurgesteld afhaken: ze hoeven niet allemaal tegelijk worden afgenomen.

Niet zomaar Veyronnetjes

Het zijn niet zomaar Veyronnetjes die van de hand worden gedaan. De auto’s komen van verschillende plaatsen op de wereld, waarschijnlijk grotendeels de Emiraten. Het in het Verenigd Koninkrijk genestelde Innovation Cars heeft zowel tweedehands als gloednieuwe Veyrons.

Wachtlijst

Allereerst is er een plek op de wachtlijst voor een Veyron die in september wordt geleverd. Scheelt je weer vijf tot elf maanden wachten op je nieuwe hypercar. Verder zijn er zeven gloednieuw, in verschillende kleuren.

5 Stuks

Van de zeven nieuwe is er één in een limited edition waarvan nog geen foto’s, maar wel specificaties zijn. Het gaat om een model waarvan er vijf gemaakt worden. Drie daarvan hebben al een eigenaar gevonden, eentje gaat via deze weg dus de verkoop in. De website meldt over het uiterlijk: “Black carbon over black unit, tangerine interior, black intakes, black filler caps (EB logo is aluminium), black door handles, black headlamps, black centre console. All grilles except centre front are black, centre grilled polished aluminium.” Vrijwel alles is dus zwart, met alleen een grille van gepolijst aluminium. Misschien wat voorbarig zonder foto’s, maar waarom is die niet ook zwart? De kleur van het interieur, sexy oranje, zal wel een heel mooi effect geven.

Inruilkorting mogelijk?

Verder staan er een helemaal rode met zwart interieur met zilveren stiksels, een volledig zwarte met zwart interieur met rode stiksels, een Limited Edition met goud/crème aan de buitenkant (ook wel spannend) en wat andere, in vaker voorkomende kleurencombinaties getooide Veyrons. Vier daarvan zijn dus tweedehands, misschien wel met aantrekkelijke inruilkorting. Dus heb je net een loterij gewonnen en ben je in de markt voor een Veyron? Sla je slag bij Innovation Cars!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *