Er zijn diverse strategieën bedacht om de lotto mogelijk gemakkelijker en vaker te winnen en de frequentie analyse strategie is daar één van. Het uitgangspunt van de frequentie analyse strategie is dat resultaten die in het verleden behaald zijn, veel kunnen zeggen over de toekomst. Hoe de frequentie analyse strategie precies werkt, lees je in dit artikel.

De frequentie analyse strategie: niet alleen voor de lotto

De frequentie analyse strategie wordt onder andere gebruikt bij het spelen van lotto, maar de strategie kan ook gebruikt worden bij het spelen van andere kansspelen of bij het voorspellen van sportuitslagen. Als je lotto speelt volgens de frequentie analyse strategie, dan kijk je hoe vaak iets (een bepaald verschijnsel, een uitslag of een cijfer) voorkomt in een specifieke periode. Bij het spelen van lotto volgens deze strategie, kijk je dus hoe vaak specifieke getallen voorkomen in de uitslagen van een lotto game. Hoe dit precies werkt? Dat zie je in het stappenplan in onderstaande alinea.

De frequentie analyse strategie: een handig stappenplan

Je kunt eenvoudig lotto spelen volgens de frequentie analyse strategie door de diverse stappen in onderstaand stappenplan te volgen:

  1. Noteer de uitslagen van een lotto game. Dit kan een flink karwei zijn, maar het is zeker de moeite waard.
  2. Noteer getallen onder elkaar door een lijstje te maken met 1 tot en met 45. Vergeet niet de extra getallen, de gouden ballen en de powerballs met bijbehorende nummers te noteren, want deze nummers horen ook bij de uitslag van de lotto game.
  3. Schrijf op hoe vaak getallen terugkomen. Iedere keer als er een getal voorkomt, zet je een streepje achter het bijbehorende getal. Uiteindelijk krijg je zo een overzicht met getallen en streepjes om aan te duiden hoe vaak de getallen voorkomen.

Heb je deze stappen gevolgd, dan zie je precies welke getallen vaker voorkomen en op welke getallen je dus moet inzetten bij het spelen van lotto. Zie je getallen die al een tijdje niet meer zijn gevallen, dan is het ook verstandig om op deze getallen in te zetten. Je zet dus in op getallen die vaak vallen en getallen die juist al een tijdje niet meer gevallen zijn. Perfectioneer deze lotto strategie totdat je een echte loterijprofessor bent!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *