Veel Nederlanders die zich bezig houden met het handelen in binaire opties komen er bij het zoeken naar een broker achter dat er veel Engelse brokers op de markt zijn, maar dat er maar weinig makelaars zijn die een platform in het Nederlands aanbieden. Wil je liever handelen op een Nederlands platform dan op een platform in de Engelse taal? Dan is de broker Optionclub wellicht iets voor jou. Deze broker is één van de weinige Nederlandse aanbieders van binaire opties met een platform in het Nederlands. Meer over deze broker, lees je in dit artikel.

Optionclub: een volledig Nederlandse broker

Optionclub is een Nederlandse aanbieder van binaire opties. Dit betekent dat de medewerkers achter het bedrijf niet alleen Nederlands zijn, maar de website van de broker ook helemaal in het Nederlands is. Zeker als je het prettig vindt om in de eigen taal te handelen (bijvoorbeeld omdat je niet zo goed bent in Engels of geen zin hebt om steeds alles te vertalen), is het handelen bij deze broker een aanrader.

Een geschikte broker voor de beginnende handelaar

Optionclub is zeer geschikt voor de beginnende handelaar. Dit komt niet alleen omdat het platform van de broker erg overzichtelijk is, maar ook omdat de broker een laag instapbedrag van 50 euro hanteert. Waar je bij sommige brokers minimaal 250 euro moet inzetten om te kunnen handelen op het platform, is dit bij Optionclub dus slechts 50 euro. De minimale inzet per trade is 10 euro. Vergelijk je dit met de minimale trade van andere brokers (soms 25 euro), dan is dit een vrij toegankelijk bedrag.

Het enige nadeel van Optionclub is dat het productenassortiment van de broker in vergelijking met andere brokers wat klein is. Vind je dit niet erg omdat je het juist fijn vindt om met een klein aanbod te werken, dan is Optionclub zeker iets voor jou. Heb je liever een groter productenassortiment om de risico’s van het handelen in binaire opties zo veel mogelijk te spreiden, dan is het wellicht beter om een andere handelaar te zoeken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *