Bijzondere loterijverhalen gaan niet altijd over grote geldprijzen. Dit verhaal over een familie in Dover gaat slechts over 6500 pond in totaal, maar het is zeker een opmerkelijk verhaal te noemen. In de familie zitten namelijk twee loterijwinnaars, die allebei de hoofdprijs pakten in dezelfde loterij.

Vader wint eerst, daarna wint zijn dochter

De luchtambulance van Kent, Surrey en Sussex heeft een eigen loterij. Geen grootschalige loterij met honderden spelers, maar een kleine loterij die regelmatig kleine geldprijzen weggeeft. De vader van het gezin uit Dover speelde al jaren met deze kleinschalige loterij mee. Ongeveer 10 jaar geleden won hij de hoofdprijs en ontving hij 1000 pond. Een leuke prijs, maar nog niet erg bijzonder.

Wat het verhaal zo bijzonder maakt, is het feit dat zijn dochter later de hoofdprijs nog een keer won. Toen haar vader stopte met spelen, nam zij zijn loterijlidmaatschap over. Niet veel later won ook zij de hoofdprijs, toen van ruim 5400 pond. Dit betekent dat Dover nu een familie van loterijwinnaars kent, namelijk een vader met een prijs van 1000 pond en een dochter met een prijs van ruim 5400 pond.

Twee keer gewonnen met dezelfde getallen

Als je denkt dat het verhaal van de loterijfamilie in Dover nog niet bijzonder genoeg is, hebben wij nog een leuk feitje voor je. Wat het verhaal namelijk nog unieker maakt, is het feit dat vader en dochter met dezelfde getallen hebben gewonnen. Eerst speelde de vader met de getallen 10, 18, 23 en 31. Hij won 1000 pond en toen hij stopte met spelen, besloot zijn dochter verder te spelen met dezelfde getallen. Met exact dezelfde getallenreeks won zij bijna 10 jaar later weer de hoofdprijs. Het gaat niet om veel geld, maar het is zeker een uniek loterijverhaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *