De meeste mensen die het geluk hebben om één keer de jackpot van een loterij te winnen, zijn al dolgelukkig met hun geldprijs. Win je vervolgens nog een keer de jackpot van de loterij, dan heb je wel heel veel geluk. Zou het wel mogelijk zijn? Je denkt misschien dat je nooit zo veel geluk kan hebben in je leven, maar Clark Voge laat zien dat het zeker wel kan. Hij wint twee keer achter elkaar de jackpot van 30.000 dollar en is zomaar 60.000 dollar rijker.

Twee keer een jackpot winnen in twee maanden tijd

Twee maanden geleden won de 49-jarige man uit Iowa al de jackpot van 30.000 dollar (omgerekend 26.000 euro), maar enkele dagen geleden mocht hij nog een keer 30.000 dollar op komen halen. In totaal heeft de geluksvogel dus 60.000 dollar mogen ontvangen en wel in twee maanden tijd. Leuk feitje: de kans dat je twee keer de hoofdprijs van een loterij wint, is 1 op 120.210.77.

Tweede winnende lot uit dezelfde winkel

Dat de man twee keer de jackpot van de loterij wint, is nog niet alles. Hij heeft zijn winnende lot namelijk twee keer bij dezelfde winkel gekocht, zo vertelt hij aan Sioux City Journal. Toen hij voor de tweede keer naar de winkel ging om te kijken hoeveel geld hij dit keer had gewonnen, wisten mensen hem al te vertellen dat hij wederom de jackpot had gewonnen. “Ik hoefde mijn mond niet eens open te doen. Ik kwam mijn lot incasseren en iedereen feliciteerde me al meteen.”

De man werkt in de opslag van een winkelketen en heeft besloten het overgrote deel van zijn twee grote geldprijzen te sparen. Hij wil verstandig met zijn geld omgaan en zet daarom het grootste deel van zijn geldprijzen apart op de spaarrekening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *