Veel mensen die met een loterij meespelen, winnen nooit echt een grote geldprijs. Bij een 48-jarige man uit New York is dit wel anders, want hij lijkt wel voor het geluk geboren te zijn. Zo won de beste man niet eenmalig, maar zelfs twee keer een miljoen dollar door met de loterij mee te spelen.

Winst in 2012 en in 2016

Volgens de organisator van de New York Lottery, de loterij waar de man tickets voor had gekocht om zijn geluk te beproeven, won de man in het jaar 2012 voor het eerst een miljoen dollar. Dit is al bijzonder zeldzaam, maar dit jaar kreeg de man nog eens een miljoen dollar op zijn rekening bijgeschreven. Een echte geluksvogel dus, die zomaar twee miljoen dollar rijker is in enkele jaren tijd.

Twee dollar voor een miljoen prijzengeld

De gelukkige winnaar is een 48-jarige weduwnaar en vader van drie kinderen. De man betaalde twee dollar voor zijn winnende kraslot, waar hij maar liefst een miljoen dollar voor terugkreeg. Een goede investering dus, waar je absoluut geen spijt van kunt hebben.

De weduwnaar verloor zijn echtgenote vier jaar geleden, net na het winnen van de eerste jackpot van de New York Lottery. De vrouw overleed aan kanker en liet drie jonge kinderen achter. “Ik denk dat ik deze tweede prijs te danken heb aan hulp van boven”, verklaarde de bouwvakker aan de New York Post. Ook stelde hij dat de prijs precies op het juiste moment komt, want door de zware tijd in de bouw heeft hij de afgelopen jaren minder verdiend. Wij gunnen het de beste man in ieder geval van harte, want als weduwnaar en vader van drie kinderen heb je altijd een grote hoeveelheid geld nodig om goed rond te kunnen komen.

Lees ook deze lotto tips om kans te maken op een grote jackpot bij het lotto spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *