Iets meer dan twee weken geleden won een straatveger uit Schaarbeek maar liefst 168 miljoen euro met de loterij. Nu is het weer feest in België, want een anonieme Belgische geluksvogel heeft ruim 50 miljoen euro gewonnen met de Europese loterij EuroMillions.”De timing is ongelofelijk verrassend”, vindt een woordvoerder van de Belgische Nationale Loterij (die met de EuroMillions loterij meedoet). “We hebben de ballonnen van de vorige winnaar net opgeborgen en nu mogen we weer nieuwe ballonnen pakken voor een nieuwe winnaar.”

Vorige winnaar naar Duitsland vertrokken

De vorige Belgische winnaar van de EuroMillions loterij, werd per ongeluk achterhaald door het bekend maken van een paar algemene gegevens door de Belgische Nationale Loterij. Door alle hectiek waardoor de straatveger hiermee te maken kreeg, is hij een tijdje naar familie in Duitsland vertrokken. Het is nog niet bekend of en wanneer hij terugkomt en wat hij met het prijzengeld gaat doen.

Nieuwe winnaar niet bekend

De nieuwe winnaar die 50 miljoen euro op zijn of haar rekening krijgt, is nog niet bekend gemaakt. Hopelijk lukt het de Belgische Nationale Loterij dit keer wel om de prijswinnaar of prijswinnares buiten het zicht te houden, zodat deze persoon gewoon in België kan blijven en niet naar Duitsland hoeft te vluchten. De loterij maakte bekend het communicatiebeleid niet aan te passen, dus misschien moet de nieuwe prijswinnaar extra goed op zijn of haar hoede zijn als het om delen van informatie gaat.

Het is wel duidelijk dat de EuroMillions loterij goede dingen brengt aan de deelnemers in België. De Belgische Nationale Loterij heeft in ieder geval geen spijt dat de loterij meedoet met deze Europese loterij met extra hoge prijzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *